Van Mossel Land Rover Jaquar Rally Vrienden van autisme

Na het succes van vorig jaar organiseert de Stichting Vrienden van Autisme in samenwerking met haar sponsoren ook in 2019 opnieuw een Land Rover Rally. Deze zal plaatsvinden op 14 mei 2019, dus reserveer deze datum al vast in je agenda.

Op 14 mei 2019 word je ontvangen bij Van Mossel Land Rover Jaguar aan de Meppelerstaatweg 2 te Zwolle om 10.00 uur. Je trekt een van de sleutels uit een grabbelton, zodat je niet precies weet welke van de glimmende bolides vandaag voor jou ter beschikking staat. Samen met je navigator sturen je een I-Pace, F-typ of een Land Rover Discovery door het mooie sallandse landschap. In de middag organiseren we een uitgebreide lunch, strekken we even de benen, en rijden uiteindelijk naar de eindlocatie. Een van de mooie horecagelegenheden in de buurt, waar we samen de BBQ genieten. De dag staat in het teken van het ophalen van zoveel mogelijk geld voor de goede doelen van Stichting Vrienden van Autisme.

In 2018 haalden ruim 17.000 Euro op, welke volledig besteed zal worden aan de inrichting van een nieuwe leslokaal op een van de lokaties van Autismehuis Zwolle. Omdat het inrichten van het lokaal ongeveer 40.000 Euro bedraagt zal ook de opbrengst van de Rally van 2019 in dit teken staan. Zodat we meer kinderen een plezierige en solide leeromgeving kunnen bieden.

Nieuw in 2019 is de automatische inschrijving als Vriend van. We zoeken 100 vrienden voor de stichting. Vriend worden kan al vanaf 100 Euro per jaar. 
De inschrijving voor de Rally kost 600 Euro, inclusief het eerste jaar lidmaatschap van Vrienden van.

Doe jij ook mee?

Voor meer informatie en om je in te schrijven, stuur een mail naar info@vriendenvanautisme.nl.

Bestuur Vrienden van Autisme
Marc Huitink, Eshter Hoek, Bernhard Nanninga

Terug naar het overzicht