Golfdagen Vrienden, mis ze niet!

Vrijwel jaarlijks (Corona plaagt ook ons) organiseren we als Stichting Vrienden van Autisme Regio Zwolle een of meerderegolfdagen. We nodigen je van harte uit deel te nemen aan beide dagen!

Donderdag 11 juli ontvangen we je graag op de baan van de Zwolse welke beschikbaar is gesteld door Breman. Waarvoor hartelijk dank!

Het wordt een heerlijk relaxte middag met met name Zwolse ondernemers. Aan het einde van de middag steken we het vuur aan en sluiten we de dag af met een lekker BBQ diner.

De tweede golfdag, maandag 16 september, zijn we te gast op de prachtige baan van Het Rijk van Nunspeet. Een uitstekend moment om te netwerken met diverse ondernemers uit de stedendriehoek Apeldoorn-Amersfoort-Zwolle. De dag zal omlijst worden door heerlijke hapjes, drankjes en een loterij in de baan. Een veiling met een fantastisch diner maken het geheel af.

De inschrijving is geopend en je kunt je inschrijven door middel van dit inschrijfformulier

We verwelkomen je graag op beide of op 1 van de 2 dagen.

Uiteraard hopen we door jouw deelname weer wat extra’s te kunnen doen om de zorg voor kinderen met autisme net iets leuker, effectiever en duurzamer te maken.

Zien we jou ook?

Heel graag tot dan!

Met sportieve groeten,

Bestuur Stichting Vrienden van Autisme Marc, Bernhard & Esther

Terug naar het overzicht