Rally 2019: Van Mossel Jaguar Land Rover – Vrienden van Autisme

Op dinsdag 14 mei as. vond weer de Van Mossel Jaquar Land Rover & Vrienden van autisme rally plaats. Net als vorig jaar hadden we weer 20 prachtige Jaguars en Land Rovers om in te rijden. Geheel ter beschikking gesteld door Van Mossel Jaquar Land Rover uit Zwolle. Waarvoor enorme dank!

De afwisselende route slingerde zich door het mooie Sallandse en Twentse landschap. Ondertussen moest er ook nog wat gepuzzeld worden. De heerlijke lunch werd verzorgd bij de prachtige accommodatie van De Woeste Wieven in Diepenheim. Hier was ook volop tijd om te netwerken.

In de middag ging de route via de pontjes over de IJssel bij Olst en Wijhe naar Heino. Bij Kari’s Crackers werden we hartelijk ontvangen met wat lekkers. Ando Tuininga van Pure Africa verzorgde een goede bak koffie en vervolgens moest er hard gewerkt worden. Dirk van de Worp van Peppergym had een ludieke activiteit bedacht: Fiat 500 pulling. Er werd hard gestreden om de meters, erg leuk!

De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ verzorgd door Stern Partyservice op locatie De Toren van autisme. Een mooi moment om ook meer uit te leggen over het doel van autisme.

Na de loterij en de veiling door Dick Timmerman van Het Notarieel kon de cheque uitgeschreven worden: een geweldig bedrag van maar liefst Euro 27.750 is er opgehaald. Grote dank aan alle enthousiaste deelnemers, ondernemers en mensen die meegewerkt hebben om er een fantastische dag van te maken!

De dag is terug te zien op foto’s welke gemaakt zijn door Paul van der Wal en een filmpje met een mooie compilatie van de dag door Quido Lubbers van Drone your Future. 

Terug naar het overzicht