Van Mossel Landrover rally 12 mei 2020

12 mei 2020 rijd je toch ook weer mee?!  Van Mossel Landrover rally 12 mei 2020 Ook dit jaar jaar organiseren we de Van Mossel Landrover rally voor Stichting Vrienden voor Autismehuis. Het wordt al de derde editie. Fijn dat je vorig jaar al toegezegd hebt ook dit jaar van de partij te zijn. Op dat soort vrienden kan de stichting bouwen. 
We hebben opnieuw een zeer leuk programma in en om Zwolle gemaakt.

Van Mossel Landrover stelt ook dit jaar weer auto’s ter beschikking waardoor ruim  20 equipes met 20 Landrovers en Jaguars door de omgeving van Zwolle gaan rijden. We starten wederom  bij Van Mossel aan de Meppelerweg te Zwolle. Om circa 11:00 uur rijden we weg in een prachtige auto  en we eindigen om circa 17:00 uur in de regio. De BBQ gaat weer aan, we nemen een drankje, verloten prijzen en bieden op veilingitems en huldigen de winnaars.  Uiteraard kunnen ook weer collega’s aansluiten.

We verwachten opnieuw de nieuwste modellen en types te kunnen showen. Eén ervan is de hele dag voor jou! De kosten bedragen dit jaar, net als vorig jaar 600 Euro per equipe.  Als vriend van de Stichting ontvang je 100 euro korting op de inschrijving en bedraagt het bedrag 500 euro.  In totaal willen we graag 100 vrienden aansluiten die jaarlijks een bijdrage leveren van 100 Euro. Het zou dus leuk zijn als je naast de bevestiging van de inschrijving ook een extra vriend zou weten aan te melden. Wellicht je bijrijder op de dag?  

We hebben door en vriendenclub een basis bedrag per jaar voor een aantal projecten. Tussentijds kun je altijd je abonnement opzeggen, maar we gaan er eigenlijk vanuit dat je ons goede doel blijft steunen. In de auto mogen standaard 2 deelnemers.  Wil je nog een collega of vriend achter in de auto meenemen, maar dan vragen we een extra bijdrage van 150 euro extra per persoon. De opbrengst was in 2019 ruim 20.000 Euro. Hiervoor hebben we de oa een kennisdag over autisme georganiseerd en is de zorg voor de kinderen leuker en beter geworden.  

Met de te verwachten opbrengst van de rally in 2020 kunnen we opnieuw mooie dingen realiseren voor de kinderen.  Jouw komst wordt door dus meervoudig gewaardeerd.

Doe je ook daadwerkelijk mee? Bevestig dan je deelname dmv onderstaand formulier.

Inschrijving Van Mossel Landrover rally 2020

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jij bent er toch bij? We kijken nu al uit naar een leuke dag en een prachtige opbrengst voor de stichting. Waarvoor nu al dank.

Bestuur Vrienden van Autismehuis
Marc Huitink
Esther Hoek
Bernhard Nanninga